Verrassend Aalter

In de week van 22 tot 26 april 2024 viel bij de inwoners van Aalter het blad ‘Verrassend Aalter’ in de bus. De uitgave is een titel van het merk De Zondag (Roularta) en combineert advertenties met journalistieke artikels. Zo krijgen zangeres Petra, Cogétama Fest, Pietendriesmolen maar ook Erfgoed Aalter ruimte in het blad. Voorzitter Peter Laroy en secretaris Patriek Van Laere vertellen onder de titel ‘Wij helpen het verleden bewaren voor het nageslacht’ over de werking van de vereniging en geven inzicht in hun eigen ideeën over erfgoed en over favoriete en verdwenen erfgoed in Aalter.

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven