Vertoning film 1000 jaar Aalter was een succes!

Zaal Pax werd terug tot de nok gevuld voor de tweede filmvoorstelling van 1000 jaar Aalter op 19 april. Veel aanwezigen herkenden zichzelf in een 50 jaar jongere versie. Na afloop werden verder herinneringen en verhalen over het memorabele feestjaar 1974 uitgewisseld. Veel dank voor filmman Norbert Devolder en voor de medewerkers van parochiaal centrum Pax, zonder wie dit niet mogelijk was. Erfgoed Aalter koestert het succes van de twee filmvertoningen die ruim 300 belangstellenden op de been brachten. Wellicht neemt het gemeentebestuur de film nu ook op in het programma van Aalter-kermis in september en bekijkt verder de mogelijkheden om de film via internet beschikbaar te maken voor het brede publiek. Meer informatie volgt hierover later.

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven