Vertoning film 1000 jaar Aalter volzet!

Tot onze grote spijt moeten wij u melden dat de zaal volzet is voor de vertoning van de film van 1000 jaar Aalter op vrijdag 19 april. De Pax heeft een maximumcapaciteit van 140 stoelen en die zijn allen gereserveerd ondertussen. We hebben dit ook al medegedeeld via Facebook op 22 maart en ook de pers heeft dit reeds verkondigd. (zie deze link)

Vorige week ontvingen de meeste leden hun boekje 01-2024 en hierin wordt u uitgenodigd naar de film. Deze tekst is echter een viertal weken geleden al naar de drukker gegaan en op dat ogenblik waren er nog plaatsen vrij. De inschrijving is plots zeer snel gegaan, vandaar dat de zaal nu volzet is.

Er wordt overwogen om nog een derde voorstelling te organiseren als blijkt dat de interesse groot is. Meer informatie daarover zal te lezen zijn op deze website of via onze Facebookpagina.

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven