Gelukkig nieuwjaar!

Erfgoed Aalter wenst Jan en alleman en vooral zijn lezers een gezond en liefdevol 2024! Tijd voor onze leden om hun lidgeld te vernieuwen. Een jaarabonnement (4 nummers van 40 pagina’s) kost 20 euro. Schrijf dit bedrag over op BE02 4426 5943 6140 met vermelding “abonnement 2024 Erfgoed Aalter.” Gelieve tevens je e-mailadres op te geven, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van allerlei nieuwtjes.
 
Er zit ook nog een betalingsherinnering en overschrijvingsformulier bij het nummer 04/2023 dat eerstdaags in bus van de abonnees gedropt wordt. Voor die 20 euro ontvangen abonnees vier nummers boordevol erfgoedverhalen uit Aalter, Aalter-Brug, Bellem, Knesselare, Lotenhulle, Poeke, Sint-Maria-Aalter en Ursel. Wie nu inschrijft als nieuw lid ontvangt nog gratis nummer 04/2023 als extraatje. Zo’n abonnement is misschien een ideetje voor een passend eindejaarscadeautje. Alle info is terug te vinden op deze pagina, je kan ons ook volgen via Facebook.
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven