Blijf bij de erfgoedles: tijd voor het abonnement

Bedankt aan allen die hun abonnement voor 2021 reeds vernieuwden na onze oproep in het laatste nummer van vorig jaar. En bedankt aan allen die dat nog niet deden en het na deze herinnering zullen doen. En – natuurlijk – welkom aan nieuwe abonnees.

In het eerste nummer van 2021, dat straks in de bus valt, vindt de lezer bijdragen over het begin van de Tweede Wereldoorlog in Lotenhulle, het hoevetje Gevaert in Maria-Aalter, het Goed te Leurebroek in Poeke, de renovatie van de Knesselaarse parochiekerk, een Ursels verhaal over Miel en Monseigneur Calewaert, de zoutziederij in Aalter-Brugge,  de Apostels in de Aalterse kerk en de rubrieken De Bels, Achteruitkijkspiegel (Voetbalvereniging Eendracht Aalter), Een muile van Lintjes (over familiefeest, zee en dans), Wat is dàt? (de episcoop), Etymologie en Gebouw met een verhaal (Pieter Roelandts).Wie de betaling van zijn of haar abonnement nog niet uitvoerde door een vergetelheid of andere reden, vragen wij vriendelijk doch dringend het lidgeld te storten op rekeningnummer  BE02 4426 5943 6140 van ERFGOED AALTER. Voor een gewoon abonnement betaalt u nog steeds 15 euro. De overschrijvingsopdracht vindt u op de achterzijde van dit blad.

Abonnementen die niet vereffend zijn voor 1 mei 2021 worden onherroepelijk van de ledenlijst geschrapt. (… en dat zou ons genootschap enorm spijten. Indien u niet tevreden bent horen wij dit graag, zodat we kunnen leren uit uw opmerking.)

Andere vormen van lidmaatschap:

Nieuwe abonnee en steunend lid 2021:

Abonneren op Erfgoed Aalter doe je via de knop rechtsboven. Indien je de werking van Erfgoed Aalter een extra duwtje in de rug wenst te geven kunt u steunend lid worden door 25 euro of meer te betalen. Historische dank en erkentelijkheid is uw deel.

Cadeautip 2021

Op zoek naar een geschenk voor een verjaardag of een tip voor een vader- of moederdag? Geef een abonnement op Erfgoed Aalter cadeau! Er zijn nog enkele nummers van 2019 en 2020 te verkrijgen, zolang de voorraad strekt. Als u 15 euro stort met duidelijke vermelding “jaargang 2019 of 2020” krijg je de 4 nummers van de gevraagde jaargang thuis geleverd. Levering buiten Aalter wordt verhoogd met 6,- euro portkosten.

N.B. Het is voor ons en voor u altijd nuttig om over uw mailadres te beschikken. Met dank om dit te vermelden op uw overschrijving.

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven