Erfgoed Aalter achter de microfoon

Voorzitter Peter Laroy was te gast bij Radio Meteor. Hij werd er ondervraagd over de start van Erfgoed Aalter. U kunt het interview met de voorzitter hier beluisteren: Interview Peter Laroy bij Radio Meteor.

Radio Meteor is een lokale radio gestart in Aalter in 1981 en daar in de ether tot 2001. Sinds 2014 terug on-air vanuit Tielt en sinds 2018 vanuit een gloednieuwe studio. Dit radiostation uit Tielt zendt de gehele week een gevarieerd aanbod van top-40 muziek uit. In  januari startte Radio Meteor met een nieuw seizoen van het praatprogramma @The Studio, op zaterdagvoormiddag van 9 tot 11 uur.

Radio Meteor is te beluisteren via de frequenties 105.8 FM vanuit Tielt en 105 FM vanuit Aalter en via de website kan je zelfs meekijken in de studio.

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven