Burgemeester Karel Bockaert weer in beeld

Karel Bockaert en zijn echtgenote Godelieve Lambrechts, feestelijk onthaal na huwelijk in 1938.
Op 4 april 2019 verzamelden de gepensioneerde werknemers van in restaurant Biezemhof voor hun jaarlijkse gezellige bijeenkomst. Voormalig bestuurder Lieven Bockaert had het er over Karel Bockaert (1903-1986) en zijn burgemeesterschap (1933-1941). Peter Laroy schetste er de belangrijke realisaties van Bockaert aan de hand van een uitgebreide fotoserie. Karel Bockaert zorgde mee voor infrastructuurwerken, gaf handel en nijverheid nieuwe impulsen, realiseerde de bouw van de kerk op Aalter-Brug en steunde het socio-culturele leven in Aalter. Meer op de blog van Peter Laroy: lees hier .
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven