Aanpassing tarief abonnement Erfgoed Aalter

Erfgoed Aalter staat voor een laagdrempelige aanpak. Van bij de start is er voor gekozen om het abonnementsgeld laag te houden. Onze medewerkers zijn vrijwilligers die kosten noch moeite sparen om in hun vrije tijd telkens weer het beste van zichzelf geven en zo Erfgoed Aalter op een aantrekkelijke wijze gevuld krijgen. Dankzij de bijdrage van een steeds groeiende groep ondernemers uit Aalter, een kleine subsidie van de Vlaamse en lokale overheid en de steunende leden blijven de kosten van de productie onder controle.

Er valt echter niet naast kijken dat het leven de voorbije vijf jaren flink duurder is geworden. Dat laat zich ook voelen bij Erfgoed Aalter. De papierprijs is aardig gestegen, de lonen van de drukkers gingen de hoogte in en de posttarieven zitten in een nooit dalende lijn. Alle beetjes samen maken een hele grote hoop. Het bestuur heeft de beslissing genomen om met ingang vanaf 2024 het lidgeld op 20 euro te brengen. Tegelijkertijd zal ieder nummer 4 pagina’s meer tellen dan nu het geval is.

Aan de leden: hernieuw uw abonnement voor 15 januari 2024: 20 euro. (Rekening Erfgoed Aalter: BE02 4426 5943 6140)

Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven