Historische lezing Het Verhaal van Vlaanderen (16 april)

Het televisieprogramma Het Verhaal van Vlaanderen heeft heel wat losgemaakt. Dr. Véronique Lambert en professor Dr. Wim De Clercq, twee Meetjeslandse historici die aan het programma hebben meegewerkt geven hun inzichten.

Deze activiteit maakt deel uit van de lezingenreeks georganiseerd door het Historisch Genootschap van het Meetjesland in samenwerking met andere Meetjeslandse erfgoedorganisaties (waaronder Erfgoed Aalter).

Praktisch: zondag 16 april 2023 om 10.30 uur in theaterzaal ArtA’A, gelegen aan het Stationsplein 25 in Aalter.

Foto: IMDb
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Schrijf je hier in...
en krijg een mail wanneer een nieuw bericht op onze website verschijnt!
Scroll naar boven