Lezing Uilenspiegel

In de lezingenreeks die het Historisch Genootschap van het Meetjesland organiseert i.s.m. diverse erfgoedverenigingen uit het Meetjesland, organiseerde Erfgoed Aalter op zondag 18 september een bijzonder geslaagde lezing over Uilenspiegel. Wie een en ander nog eens wil herbekijken of niet kon aanwezig zijn in Knesselare, kan terecht bij twee teksten die digitaal beschikbaar zijn. Spreker Bernard Van den Driessche publiceerde in 2017 ‘Ontneem mens noch dier nimmer de vrijheid. 150 jaar Uilenspiegel van Charles De Coster’ (link https://hdl.handle.net/21.12117/16352730) en was ook co-auteur van een meer uitgebreid werkje met dezelfde titel (link https://hdl.handle.net/21.12117/16478587).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s