Medewerkersvergadering 27 september

In de aanloop naar nummer 03/2022 van Erfgoed Aalter dat eerstdaags in de bus verschijnt, staken enkele bestuursleden en auteurs de koppen bijeen tijdens een evaluatie. Het driemaandelijks tijdschrift kan momenteel bogen op ongeveer 700 lezende leden en brengt zoals steeds bijdragen, verhalen en rijk geïllustreerd historisch nieuws uit Aalter en alle deelgemeenten. Om een beetje in de kermissfeer te blijven werd een feestelijk gebak aangesneden. Abonnementen zijn nog steeds te verkrijgen aan de democratische prijs van 15 euro. Meer info is terug te vinden op deze pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s