Voorstelling CD volksliederen Erik Wille

Op 14 mei stelt ons bestuurslid en volkszanger Erik Wille zijn CD met volksliederen voor. Die nam hij tussen 1970 en 1990 op bij oudere mensen uit Aalter en de omliggende dorpen. Veel van die liederen werden voor een deel in het plaatselijk dialect gezongen en Erik brengt die zoals hij ze van hen gehoord heeft. De voorstelling gaat door in het Theater Kunstencentrum ArtA’A om 15 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is wel aangewezen gezien het beperkt aantal plaatsen. Dat kan via erfgoed.aalter@gmail.com of 0477/47 47 28.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s