The beerstar

In navolging van de Russische en Amerikaanse pogingen om de ruimte te veroveren, werden er in de jaren vijftig en zestig verschillende satellieten en ruimtecapsules naar het heelal gelanceerd. Ook in Aalter werd een raket naar de maan geschoten.

Wie het volledige verhaal wil lezen, abonneert zich best op Erfgoed Aalter. De kostprijs is slechts 15 euro voor 4 nummers per jaar. Rekeningnummer: BE02 4426 5943 6140, met vermelding “Abonnement 2021”. Betalende leden mogen het volgende boekje eind juni verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s